Provisum

beschikbare premieregeling

De B-excedentregeling

De B-excedentregeling is op u van toepassing als u in 2019 meer verdient dan € 55.927,-.

U vindt hier alle benodigde informatie over de B- exedentregeling. Dat doen wij door middel van Pensioen 1-2-3. Pensioen 1-2-3 bestaat uit 3 lagen. In de 1e laag leest u in het kort de belangrijkste informatie over uw pensioenregeling.

Wat krijgt u in onze B-excedentregeling?
Wat krijgt u niet in deze pensioenregeling?
Hoe bouwt u pensioen op in de B-excedentregeling?
Welke keuzes heeft u zelf?
Hoe zeker is uw pensioen?
Welke kosten maken wij?
Wanneer moet u in actie komen?

In laag 2 vindt u meer informatie over alle onderwerpen in laag 1. Tot slot vindt u in laag 3 juridische en beleidsmatige informatie van de pensioenregeling.

Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonlijke informatie. Die vindt u wel op www.mijnpensioenoverzicht.nl en op het Uniforme Pensioenoverzicht (UPO).

De B-excedentregeling is een beschikbare premieregeling. Het beleggen van de premies heeft Provisum uitbesteed aan Robeco. Zij informeren u uitsluitend via email en hun website. Na ontvangst van een inlogcode van Robeco krijgt u toegang tot een persoonlijke pagina, waarop u inzage heeft in uw eigen beleggingen. Ook wijzigingen in de beleggingsmix (bij keuze ‘eigen beheer’) kunnen hierop worden aangegeven. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.robeco-flexioen.nl/.

Om het u makkelijk te maken hebben wij de regeling uitgelegd in een brochure.